Nieuws

Leo Butter 0613112626 en Aad van den Bogerd 0655763922

Machinale bestrating in een snel tempo.

Het bestraten van terrassen, paden en opritten is specialistisch werk. Vooral als het gaat om machinale bestrating vraagt dit de nodige zorg en kennis. Laat dit daarom doen door een gespecialiseerd stratenmakersbedrijf. KSB Bestratingen is gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen waaronder machinale bestrating. Als stratenmakersbedrijf hebben wij onze standplaats in Krimpen aan den IJssel maar in de wijde omgeving kunt u ons stratenmakersbedrijf tegen komen. Is het niet op de weg dan wel in de voortuin of achtertuin van een particulier of bedrijf in Rotterdam, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel.
 
Wilt u zo snel en zo goed mogelijk uw tuin of oprit laten bestraten? Kies dan voor machinale bestrating bij KSB Bestratingen. Met machinale bestrating kunnen onze gespecialiseerde stratenmakers in vlot tempo complete bestratingen leggen. Machinale bestrating is niet alleen snel maar ook veilig en nauwkeurig. Wanneer u kiest voor machinale bestrating bij KSB Bestratingen bent u verzekerd van goede kwaliteit. De stratenmakers van KSB Bestratingen hebben ruime ervaring met deze manier van werken en zijn uitgegroeid tot echte vakmensen. Op het gebied van machinale bestrating beschikt KSB Bestratingen over de beste machines en gereedschappen. Wanneer u een hele nieuwe tuin bestrating wilt, kunnen wij een ontwerp voor u maken dat helemaal bij u past. Hierbij wordt rekening gehouden met uw eigen wensen en ideeën.
 
Wilt u meer informatie over machinale bestrating? Of wilt u meer informatie over Sierbestratingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Nadat u met ons contact hebt opgenomen, maken wij met u een afspraak om bij u langs te komen voor een oriëntatiegesprek. Een oriëntatiegesprek bestaat uit een inventarisatie van uw wensen en plannen. Ook bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw tuin. Kies voor machinale bestrating bij één van de beste startenmakers uit de omgeving van Rotterdam.

Machinale bestrating, snel en efficiënt. 

Nieuws

Leo Butter 0613112626 en Aad van den Bogerd 0655763922